Untitled

Zoek je een beeld dat je functie ondersteunt of waaruit je functie blijkt, dan ga ik graag met je aan de slag voor een overtuigend redactioneel portret.

We fotograferen op je eigen werkplek, op een externe locatie of op een conceptuele manier die aansluit bij de huisstijl: samen gaan we op zoek naar de manier waarop we je het beste zakelijk en toch persoonlijk in beeld kunnen brengen. Ik zie het als een uitdaging om daarbij mijn ervaring en beeldgevoel in te zetten.

Een redactioneel portret wordt vaak geplaatst bij een publicatie en dient ter ondersteuning van een artikel of profiel. Kortom: een goed zakelijk portret zet aan om verder te lezen. Door omgevingselementen subtiel een rol te laten spelen vormen we de context waarin een persoon het beste tot zijn recht komt.

Ik kom graag met mijn apparatuur naar je toe, of denk met je mee over een geschikte locatie.

'soms op kantoor, soms op locatie' de mobiele studio gaat mee naar de locatie die het beste bij de publicatie past 'zakelijke portretten met een menselijk karakter' los van concept en techniek moet een portret vooral gewoon menselijk blijven 'het juiste beeld ondersteunt de publicatie' in overleg met redactie of reclamebureau fotografeer ik zo dat er genoeg ruimte overblijft voor de tekst: wel zo handig! REDACTIONELE PORTRETTEN
  • TV-KOK Jeremy Vermolen
  • redactioneel portret, arnhem
    RANDSTAD
  • redactioneel portret, arnhem
    VAN LANSCHOT BANKIERS

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vrijblijvend & snel advies! Robert Stienezen Rosendaalseweg 697 Arnhem the Netherlands +31681342112 robertstienezenphotography@gmail.com