Untitled

Het op sterke wijze vastleggen van productiefaciliteiten, fabrieken, bouwterreinen en werkplaatsen, kortom: terreinen waar gewerkt wordt.

Productieprocessen worden in kaart gebracht terwijl het werk op de werkvloer gewoon doorgaat. Dat vergt planning en aanpassingsvermogen.  In de meeste gevallen wordt er ‘om het werk heen’ gefotografeerd en duidelijk vooraf besproken wat er gefotografeerd moet worden en wanneer specifieke bedrijfsprocessen plaats zullen vinden.

Voor brochures, campagnes of bijvoorbeeld de homepage van de bedrijfswebsite wordt ook wel gewerkt met modellen om niets aan het toeval over te laten.

Uiteraard kiezen we dan samen de modellen uit die bij het bedrijf passen, zodat het beeld naadloos aansluit bij het bedrijfsimago en de gewenste uitstraling heeft.

'met modellen efficiënt het beeld creëren dat jij voor ogen hebt' Met ervaren modellen en stand-ins geven we je website of dat artikel in het vakblad de juiste uitstraling 'de productie gaat gewoon door, terwijl wij de beelden maken die je zoekt' als het productieproces doorgaat tellen snelheid en effectiviteit 'altijd op zoek naar het juiste perspectief' de ruimte en middelen voorhanden worden optimaal in beeld gebracht INDUSTRIËLE FOTOGRAFIE
  • Vink-kunststoffen-RobertStienezenFotografie
  • PVI
  • Profish

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vrijblijvend & snel advies! Robert Stienezen Rosendaalseweg 697 Arnhem the Netherlands +31681342112 robertstienezenphotography@gmail.com